Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am putea spune: liberalii apără rasismul și xenofobia (opinie)

opinie 3

Dreapta joacă bine, pare să aibă postaci și agitatori de mare clasă, mai ceva ca pe vremea Elenei Udrea. ”Legea defăimării” – titlul însuși e-o manipulare - e doar un exercițiu înainte de alegeri. Nici măcar n-au dat boost. N-a fost plătit nimic în plus. A fost organic. O liotă de idioți s-au raliat instant. Nici unul n-a citit legea. Nu mai citește nimeni, nimic. Nu mai e nevoie. Important e să postezi, nu să cunoști. Dacă acum e așa dur, ce se va întâmpla în campania electorală? Ce va face boost-ul din alegătorul român?

E drept, exemplul nu-i cel mai bine ales. Legea lui Dragnea e una a corectitudinii politice. Nu-i ceva cu comunismul. Ar putea fi aspru criticată de contestatarii corectitudinii politice, care totuși nu-s tocmai liberalii. Liberalii sunt organul corectitudinii politice. Ar putea ei să apere xenofobia și rasismul? Nu pot să cred. Legea lui Dragnea li se potrivește lor ca o mănușă. Li se potrivea, cel puțin până acum. Dar ei nu se așteptau ca tocmai de la PSD să vină o asemenea propunere.

Inițiativă PSD? Neapărat trebuie să fie ceva comunist. Iată până unde merge spălarea creierului. Dar, în termeni de manipulare, merge orice ca să acoperi legea grea a liberalilor cu ”prevenția” în sănătate.

Disperarea era mare. Chiar și votanții PNL erau cumplit de enervați, cu o zi înainte, pe inițiativa Alinei Gorghiu. I se cerea demisia. Aproape că nu-i mai puteai opri. Trebuia inventat ceva, trebuia să fie găsit urgent ceva rău despre PSD. Nu contează ce. Asta e adevărata soluție liberală.

Iată ce-a fost găsit: o lege care omora bolnavii cu zile a fost uitată pentru o lege care apără demnitatea bolnavilor. To înainte!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.