Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Am totul clar în mintea mea', a spus Mourinho, întrebat dacă va rămâne la AS Roma

football-italia.net
mourinho

"Am totul clar în mintea mea", a declarat antrenorul portughez Jose Mourinho când a fost întrebat dacă dragostea pe care i-o poartă suporterii lui AS Roma îl va face să rămână la această echipă, relatează site-ul calciomercato.com.

"Trebuie să mă gândesc la viitor împreună (cu suporterii - n. r.)? Eu? Nu trebuie să mă gândesc la nimic. Am totul clar în mintea mea. Demonstraţiile mă emoţionează, creează mai multă empatie cu suporterii. Dar ei nu trebuie să o facă pentru mine. Jucătorii sunt cei care trebuie să simtă susţinerea. Dar bineînţeles că le mulţumesc", a afirmat miercuri Mourinho într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea meciului de acasă cu Sheriff Tiraspol, din ultima etapă a fazei grupelor Europa League, potrivit Agerpres.

AS Roma, deja sigură de prezenţa în fazele eliminatorii ale Europa League, se aşteaptă ca Stadio Olimpico să fie plin la întâlnirea de joi.

"Ziua în care stadionul nu este plin va fi o surpriză negativă pentru noi. Este o motivaţie şi este frumos. Ne-au pus în situaţia de a merge pe Olimpico, nu ne interesează dacă e Fiorentina sau Napoli sau dacă trebuie să câştigăm. Nu există condiţii pentru ei. Mâine trebuie să câştigăm pentru ei, pentru noi, pentru fotbal. Fotbalul trebuie respectat şi dacă nimeni nu crede că Slavia nu câştigă meciul (cealaltă partidă din grupă - n. r.), fotbalul e fotbal. Trebuie să ne gândim că pot pierde", a spus Mourinho.

AS Roma şi Slavia Praga sunt sigure de prezenţa în fazele eliminatorii ale Europa League, dar locurile pe care vor termina grupa vor fi stabilite de rezultatele de joi.

Mourinho a vorbit şi despre posibilitatea întăririi lotului în mercato de iarnă: "Suntem împreună, atât eu, Tiago Pinto (managerul clubului - n. r.), cât şi proprietarii, cu toţii ne dorim acelaşi lucru, dar avem dificultăţi. Manchester City a cheltuit 80 de milioane pe Philips şi acum scapă de el în ianuarie, la noi lucrurile stau altfel. Aş dori trei-patru jucători (...) ca să întărim lotul. Dacă am aduce un fundaş în ianuarie aş fi fericit. (...) Chiar dacă am lua fundaşul, am avea dificultăţi cu lista UEFA, Kristensen şi Azmoun deja nu sunt pe ea."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.