Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am votat pentru dezvoltarea ţării noastre şi pentru proiectele judeţului Bihor, spune președintele PNL Bihor

ilie bolojan

Preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a declarat, duminică, că a votat la alegerile parlamentare pentru dezvoltarea ţării şi pentru proiectele judeţului Bihor, potrivit Agerpres.

"Ceea ce se va întâmpla astăzi, votul de azi, va influenţa semnificativ evoluţia României în următorii ani. Asta înseamnă că vom putea avea autostradă peste un an sau poate peste trei, un drum nou într-un an sau în patru, unele proiecte le vom putea avea sau nu le vom avea deloc.

De aceea, votul fiecărui cetăţean este important pentru a hotărî modul în care va fi administrată România, pentru că acesta este, de fapt, votul pentru parlamentare, votul pentru viitorul Guvern.

Citește și: LOVITURĂ de BAROS pentru reținuții din dosarul achizițiilor medicale al DNA - Cei propuși pentru arestare, TRIMIȘI după GRATII iar firma oprită de la achiziții

Eu am votat pentru dezvoltarea ţării noastre şi pentru proiectele judeţului Bihor", a afirmat Bolojan, la ieşirea din secţia de votare.

Întrebat dacă prezenţa la vot va fi influenţată de pandemia de COVID-19, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor a spus că acest lucru este posibil.

"Cei care se simt vulnerabili probabil că nu se vor duce cu toţii la vot. Dar, sper într-o prezenţă bună, pentru că asta înseamnă legitimitate pentru viitorul Parlament, pentru viitorul Guvern. Câtă vreme se respectă toate condiţiile în secţiile de votare, riscul de a te contamina este limitat. Exact cum ne-am duce în oraş sau la alte activităţi curente", a susţinut Bolojan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.