Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ de BAROS pentru reținuții din dosarul achizițiilor medicale al DNA - Cei propuși pentru arestare, TRIMIȘI după GRATII iar firma oprită de la achiziții

judecator justitie

Șapte dintre cei 12 reținuți din dosarul fraudelor cu achiziții medicale pentru Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și cel din Odorheiul Secuiesc, au primit, vineri, noapte mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce propunerea arestării preventive a acestora a fost analizată de un judecător de drepturi și libertăți, spun surse judiciare pentru STIRIPESURSE.

Citește și: BREAKING Manager, director și referent de la Spitalul de boli infecțioase Brașov, dar și consilieri județeni, REȚINUȚI de DNA pentru corupție

Astfel, vor sta timp de 30 de zile după gratii cei doi manageri, cei doi consilieri, omul de afaceri, șeful BOS Bv, ofițerul Emanoil Mirică si un referent de la Spitalul din Odorheiul Secuiesc.

Potrivit surselor citate procurorii DNA nu au cerut la instanță arestarea preventivă a tuturor celor 12 persoane reținute, din considerente ce nu au putut fi precizate.

Citește și: Fața nevăzută a CORUPȚIEI - Un robot pentru dezinfecția cu ultraviolete a mediului cumpărat deși NU ERA NRVOIE de el la preț supraevaluat

Astfel în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Brașov au compărut doar șase persoane din cele șapte propuse, indică aceleași surse citate.

Decizia de vineri noapte nu este definitivă și poate fi atacată de cei arestați preventiv cu contestație, caz în care dosarul va fi analizat de Curtea de Apel Brașov.

Citește și: SURSE BREAKING Ofițerul reținut de DNA Brașov era șeful BIROULUI ce ASCULTA întreg județul - Avea comportament de 'CÂRTIȚĂ' pentru beneficiari privați

Totodată, spun aceleași surse în cazul firmei Chantel Sante, inculpată ca persoană juridică în acest dosar, magistrații au stabilit interzicerea activităților de achizitii publice in domeniul medical și nu s-a stabilit cauțiune în cazul acesteia așa cum au cerut procurorii DNA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.