Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amănunte EXPLOZIVE în cazul răpitorului din Olt: Bărbatul, suspectat că și-ar fi luat cu forța și copila de 3 ani

După cazul Dincă, individul din Caracal care a răit și ucis două tinere, polițiștii și-au învățat lecția. Marți, un apel la 112 sesiza faptul că un bărbat a răpit o femeie de pe stradă, a urcat-o cu forța în mașină și a dispărut într-o direcție necunoscută.

Din momentul încare polițiștii au intrat în posesia primelor informații, zeci de polițiști au plecat în cautarea răpitorului, un bărbat în vârstă de 31 de ani. La nivelul IGPR s-a format o celulă de criză care a gestionat toată acțiunea de capturare a individului.

Asta și pentru că existau informații că bărbatul și-ar fi răpit inclusiv fetița de 3 ani. Mesajul cu ALERTĂ COPIL urma să fie dat, numai că agenții din teren au reușit să o găsească pe fetiță la grădiniță.

Misiunea s-a concentrat pe găsirea răpitorului, iar la activități au participat echipaje de luptători de la SIAS, Direcția de Oprațiuni Speciale și alte structuri de intervenție de la nivelul Polițirei Române.

În scurt timp, mașina a fost identificată în trafic, iar individul a fost încătușat de polițiști, femeia fiind salvată. Pentru că totul se desfășura contratimp, s-a luat decizia, la un moment dat, de a trimite un elicopter MAI pentru a ajuta la căutări, lucru care nu s-a mai întâmplat pentru că agresorul a fost prins.

"Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.

Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii.

În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări", a anunțat Poliția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.