Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amazon intenționează să accepte plăți Bitcoin în acest an dar explorează crearea propriei criptomonede (surse)

amazon.com
Amazon

O sursă anonimă din cadrul Amazon a declarat pentru ziarul de afaceri londonez City AM că gigantul de comerț electronic intenționează să înceapă să accepte plăți Bitcoin ( BTC ) până la sfârșitul anului 2021, stabilind, probabil, scena pentru o acceptare mai largă a tranzacțiilor criptografice.

„Aceasta nu trece doar prin mișcările de a crea soluții de plată a criptomonedelor la un moment dat în viitor - aceasta este o parte integrantă, bine discutată, a viitorului mecanism al modului în care va funcționa Amazon”, a declarat sursa. City AM, potrivit unui raport publicat duminică.

Sursa a indicat faptul că, deși bitcoin este primul pas în ambițiile criptografice ale Amazonului, directorii companiei erau dornici să adauge alte criptomonede stabilite în viitor. „Directiva vine din partea de sus”, referindu-se la Jeff Bezos, au spus ei, adăugând:

„Întregul proiect este aproape gata de rulare.”

În plus față de acceptarea plăților cu Bitcoin, se spune că Amazon explorează crearea propriei criptomonede, posibil încă din 2022, au spus ei.

Speculațiile cu privire la intrarea Amazonului pe piața criptomonedelor au început să se dezlănțuiască de câteva zile după ce săptămâna trecută a apărut pe postul de muncă al companiei o nouă postare pentru „Moneda digitală și liderul produsului blockchain”. Conform fișei postului, noua angajare va contribui la dezvoltarea strategiei Amazon în domeniul monedei digitale și a foii de parcurs a produsului . Poziția necesită o expertiză puternică în domeniu în blockchain, registre mari, monede digitale ale băncii centrale și cripto mai general.

Aceasta nu este prima postare pe Amazon criptată. După cum a raportat Cointelegraph, gigantul comerțului electronic recrutează în februarie un lider tehnic pentru a ajuta la dezvoltarea noii sale platforme „Plăți digitale și emergente”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.