Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amazon pregătește MAREA LOVITURĂ în SUA - Planul ambițios s-a aflat

www.digi24.ro
Amazon

Amazon.com intenţionează să deschidă zeci de magazine alimentare în Statele Unite, pentru a se extinde în sectorul afacerilor cu alimente, potrivit unor persoane apropiate situaţiei, citate de Reuters.

Compania analizează şi o strategie de achiziţii care să îi întărească noul brand de supermarketuri, prin preluarea unor lanţuri de magazine alimentare regionale, care au în proprietate cel puţin 12 unităţi, conform News.ro.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

Amazon a cumpărat în 2017 lanţul de magazine premium Whole Foods, pentru 13,7 miliarde de dolari, iar în prezent discută deschiderea unor magazine alimentare în centre comerciale din San Francisco, Seattle, Chicago, Washington, D.C., şi Philadelphia, potrivit WSJ.

Grupul de comerţ online intenţionează să deschidă primul magazin în Los Angeles, cel mai devreme la sfârşitul acestui an, şi a semnat deja contracte de închieriere pentru două sedii de magazine, care ar urma să fie inaugurate la începutul anului viitor.

Acţiunile unor magazine alimentare precum Costco şi Walmart au scăzut vineri cu circa 1% în urma informaţiei, iar cele ale Kroger cu aproape 4%. Acţiunile Amazon au urcat cu 1,4%.

Noile magazine nu au rolul să concureze direct Whole Foods şi vor oferi o varietate de produse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.