Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti își bate joc de România: Ce le spune britanicilor veniți la noi

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a lansat un ghid pentru suporterii echipei Manchester City, sosiţi la Bucureşti pentru meciul cu Steaua, dar și pentru cei ai lui West Ham, care are meci cu Astra Giurgiu.

Aceştia sunt sfătuiţi să-şi lase paşaportul în cutia de valori a hotelului, să fie atenţi la hoţii de buzunare dar şi la taximetriştii independenţi, care au tendinţa de a cere mai mulţi bani decât face cursa.

GHIDUL INTERGRAL PENTRU MECIUL CU STEAUA

GHIDUL INTERGRAL PENTRU MECIUL CU ASTRA

Suporterii englezi, despre care se ştie că sunt mari consumatori de bere, mai află din acest ghid că vor plăti o amendă de 50 de euro dacă beau alcool pe stradă, dar şi că riscă să fie arestaţi dacă fac gălăgie după ora 22:00, în afara stadionului. Ghidul mai conţine informații despre traseul spre stadion și despre regulile din incinta Arenei Naționale.

Citește și: Fina lui Mircea Eliade s-a iubit cu Charlie Sheen și se teme că are SIDA / FOTO HOT

Suporterii englezi vin într-o ţară de mâna a treia. Cel puţin asta este impresia pe care o dă ambasada Marii Britanii la Bucureşti în ghidul lansat pentru fanii lui Manchester City. Astfel, în ghid se arată că englezii sunt în pericol de când coboară din avion şi până vor pleca înapoi acasă.

Potrivit diplomaţiei britanice, odată scăpaţi de drumul de la aeroport la hotel, englezii sunt pândiţi de alte pericole. Hoţii de buzunare pândesc la tot pasul, susţin britanicii. Aşa că cel mai bine ar fi ca actele şi bunurile de mare valoare să fie lăsate la hotel.

Britanicii sunt atât de grijulii încât descriu în îndrumar chiar şi modul de operare, arătând că din grupurile de hoţi fac parte şi copii care distrag uşor atenţia turiştilor astfel încât aceştia să nu mai fie atenţi la buzunare.

Citește și: Un român face senzație pe străzi: Interpretează DIVIN, la vioară, o piesă La Familia / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.