Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României în Cipru - Târg de Crăciun cu produse tradiționale românești

Dan Mihalache Facebook

Alianța Românilor din Cipru, în colaborare cu Ambasada României la Nicosia, au organizat eveimentul înscris în proiectul ”365 de emoții românești în Cipru”, lansat de Misiunea Diplomatică la data de 1 decembrie 2021.

„Am fost deosebit de bucuros să deschid, alături de domnul Andreas Papacharalambous, primarul municipalitatii Strovolos din capitala Ciprului și doamna Christina Todea Christodolou, președintele Alianței Românilor din Cipru, prima ediție a Târgului de Crăciun cu produse tradiționale românești.„, a spus Dan Mihalache, ambasadorul României în Cipru.

„Sper ca această primă ediție a Târgului de Crăciun a comunității românești din Cipru să devină o tradiție a lunii decembrie an de an.

Mulțumim membrilor Alianței pentru colindele minunate și creațiile tradiționale care ne-au adus magia Crăciunului și a Sărbătorilor de Iarnă.„, a mai adaăgat acesta pe pagina sa de socializare.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.