Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României în Regatul Spaniei - campanie internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor

Ambasada Romaniei in Spania Facebook

Cu sprijinul Unității de acordare sprijin familiilor și femeilor din cadrul Poliției Naționale spaniole, unitatea specializată în violența de gen, Ambasada României în Regatul Spaniei a organizat la sediul Secției Consulare un seminar pentru formarea funcționarilor consulari, astfel încât aceștia să poată identifica posibilele victime ale violentei de gen, să acorde sprijin și asistența de specialitate în astfel de cazuri, anunță Ambasada României in Spania pe pagina sa de socializare.

Acest seminar a permis realizarea unui schimb de idei constructiv între autoritățile spaniole și funcționarii Ambasadei României în vederea acordării de asistență consulară specializată cetățenilor români, posibile victime ale violenței de gen.

Seminarul se încadrează în seria evenimentelor organizate de Ambasada României în Regatul Spaniei în contextul susținerii campaniei internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, care marchează seria celor 16 zile de activism în perioada 25 noiembrie-10 decembrie.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.