Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Rusiei în Italia publică fotografii pe care vedetele politice italiene le voiau pierdute. Pozele cu ei în Moscova și Putin făcute publice (Foto)

Facebook
Giuseppe Conte Luigi Di Maio Matteo Salvini Putin

"Din istoria recentă a relațiilor dintre Rusia și Italia. Avem multe lucruri de care trebuie să ne amintim", a scris pe Facebook Ambasada Rusiei în Italia, postând o serie de fotografii cu întâlniri dintre politicieni italieni și Vladimir Putin, potrivit Rador care citează La Stampa.

În imagini, preşedintele rus apare alături de Giuseppe Conte, Luigi Di Maio și Matteo Salvini.

O poză îl înfăţişează în timpul unei întrevederi bilaterale cu Silvio Berlusconi, în timp ce în alte imagini, Putin este imortalizat în timp ce îi strânge mâna lui Enrico Letta, Matteo Renzi, Massimo D'Alema, Paolo Gentiloni, președintelui Republicii Sergio Mattarella şi lui Giorgio Napolitano.

În frumosul colaj-suvenir postat pe Facebook de Ambasada Rusiei în Italia apare şi ministrul rus de externe Serghei Lavrov alături de Mario Draghi.

Postarea vine pe fondul agitaţiei create în Italia, înaintea alegerilor legislative din 25 septembrie, de noul raport al serviciilor de informaţii americane privind finanţarea acordată de Rusia unor partide din străinătate.

Conform acestui raport, Rusia a susţinut cu peste 300 de milioane de dolari formaţiuni politice, oficiali şi politicieni din peste 20 de ţări, începând din 2014.

„Nu am cerut niciodată şi nu am primit niciodată bani, fie ei ruble, euro, dinari sau dolari, din partea Rusiei”, a declarat Salvini pentru RTL.

Politicianul italian şi-a exprimat de mai multe ori în trecut admiraţia pentru preşedintele rus Vladimir Putin, dar a condamnat totodată invazia rusă din Ucraina, aminteşte ANSA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.