Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA a făcut o nouă donație de cărți pentru Biblioteca Judeţeană 'Lucian Blaga' Alba

europafm.ro
carte

"Raftul American (American Shelf)" de la Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" Alba s-a îmbogăţit cu încă 27 de titluri de carte donate instituţiei de către Ambasada SUA la Bucureşti, potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

"Una dintre colecţiile importante de carte pe care le are în patrimoniu Biblioteca Judeţeană 'Lucian Blaga' Alba este fondul donat de către Ambasada SUA la Bucureşti, în luna aprilie a anului 2018. Această donaţie denumită 'Raftul American (American Shelf)' urmăreşte să ofere accesul cititorilor din judeţul Alba la cultura şi valorile americane şi, de asemenea, să creeze premisa dezvoltării unui parteneriat pe termen lung între cele două instituţii", se menţionează în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Recent, potrivit sursei citate, colecţia s-a îmbogăţit cu un nou fond de carte donat de Ambasada SUA la Bucureşti, o donaţie ce cuprinde 26 de titluri, care însumează o valoare de 361,80 dolari (preţul de achiziţie).

"Noua donaţie de carte va fi parte integrantă a colecţiei 'Raftul American (American Shelf)' şi cuprinde cărţi pentru copii, cărţi privind cultura media şi o serie de publicaţii despre Statele Unite ale Americi, toate contribuind la perfecţionarea limbii engleze şi la acumularea de cunoştinţe despre cultura poporului american", a declarat, potrivit comunicatului, managerul Bibliotecii Judeţene "Lucian Blaga", Silvan Stâncel.

Cărţile donate de Ambasada SUA pot fi consultate la Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" începând cu luna septembrie de către toţi cei ce doresc să-şi îmbogăţească cunoştinţele de limbă şi cultură americană, mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.