Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA, anunț uriaș pentru toți românii: primul semn clar de deschidere al Americii

Pinterest
Visa Waiver

Ambasada SUA la București anunță faptul că românii care au au mai călătorit în America își vor putea reînoi viza fără a mai fi nevoie de interviu.

Solicitanţii eligibili vor fi rugaţi să tipărească pagina de confirmare "Fără Interviu" şi să depună documentele necesare la unul dintre birourile firmei de curierat din România.

Documentele necesare sunt: paşaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente, chitanţa pentru taxa de viză sau dovada plăţii, pagina de confirmare "Fără Interviu" şi documentele corespunzătoare în funcţie de categoria de viză solicitată.

Vizele pentru SUA se ridică din 2025

Ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, a declarat luni, la Oradea, că România va adera la programul de scutire de vize al Statelor Unite ale Americii/Visa Waiver Program cel mai devreme la începutul anului 2025.

"Este scopul meu în acest mandat. Nu poate fi mai devreme de 2025, pentru că avem de măsurat anual rata de respingere, din 1 octombrie până pe 1 octombrie. Dacă totul va fi bine, probabil, la începutul anului 2025. Sperăm. Nu este garantat. Depinde de multe lucruri ce se pot întâmpla, dar eu cred că ne aflăm pe drumul cel bun," a declarat ambasadoarea SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.