Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA schimbă foaia în relaţia cu PSD: Şeful interimar al Ambasadei, aprecieri pentru sprijinul social-democraţilor

corlatean muniz

După o perioadă de peste un an în care Ambasada SUA, prin fostul ambasador Adrian Zuckerman, a avut doar critici la adresa PSD, diplomaţii americani schimbă foaia. Şeful interimar al Ambasadei, însărcinatul cu afaceri David Muniz, s-a întâlnit cu senatorul PSD Titus Corlăţean şi a apreciat public susţinerea social-democraţilor pentru relaţia bilaterală.

"Ieri, Chargé d'Affaires David Muniz a avut o întrevedere cu Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, Titus Corlățean, pentru a discuta despre Parteneriatul Strategic. În cadrul întâlnirii, Senatorul Corlățean a reiterat sprijinul pe care îl acordă PSD și Senatul relației bilaterale. David Muniz și-a exprimat aprecierea pentru sprijinul bipartit de care au dat dovadă liderii români în privința consolidării legăturilor economice, culturale și de securitate dintre Statele Unite și România. A mai subliniat și importanța pe care o are adoptarea în Parlament a Acordului Interguvernamental de cooperare dintre România și Statele Unite pentru demararea lucrărilor de renovare și extindere a centralei nucleare de la Cernavodă", transmite Ambasada SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.