Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Suediei, REACȚIE SAVUROASĂ după ce un DJ a pus o manea de-a lui Adrian Minune la Neversea

Neversea
Neversea

Ambasada Suediei la București a reacționat pe Facebook, după ce faimosul dj suedez Salvatore Ganacci a mixat la Neversea maneaua „Așa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune. "Așa sunt zilele mele,Una bună,Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt...", se arată în mesaj.

Citește și: Cazul Sorina SCHIMBĂ Codul de procedură civilă - Copiii care REFUZĂ custodia sunt trimiși șase luni la psiholog

"Așa sunt zilele mele,

Una bună,

Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă", se arată în mesajul ambasadei Ssuediei.

Maneaua „Așa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune, și melodia „Noi suntem români”, a lui Nicolae Furdui Iancu, s-au auzit pe scena Neversea, în a treia noapte de festival, de la malul mării, fanii cântând, entuziasmați, alături de artiști.

Faimosul DJ din Suedia, Salvatore Ganacci, a încântat publicul Neversea, când a introdus în recitalul său o secvență dintr-o manea a lui Adrian Minune, „Așa sunt zilele mele“.

Luat prin surprindere, publicul a reacționat prin urale, mulți dintre cei prezenți începând să cânte versurile melodiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.