Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada USA afirma dorința de a coopera cu premierul interimar Cîmpeanu

klemm

Statele Unite așteaptă „cu nerăbdare” să colaboreze cu preşedintele Iohannis, prim-ministrul interimar, Sorin Cîmpeanu, şi cu guvernul interimar în domeniile prioritare comune, afirmă un comunicat trimis la redacție de Ambasada SUA la București.

„Statele Unite ale Americii şi România sunt aliaţi care au un parteneriat strategic puternic şi plin de energie. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu preşedintele Iohannis, prim-ministrul interimar, Sorin Cîmpeanu, şi cu guvernul interimar în domeniile prioritare comune. În definitiv, relaţia SUA-România este puternică datorită valorilor noastre democratice comune, angajamentului nostru faţă de securitatea colectivă a cetăţenilor noştri şi dorinţa noastră de a asigura prosperitatea comună a ambelor noastre ţări.”

De asemenea, Ambasada dorește să retransmită condoleanțele pentru incendiul de la clubul Colectiv și să aplaude „exercitarea paşnică a libertăţii de exprimare şi întrunire”, încurajându-i pe români să „rămână implicaţi în procesul civic”.

În cursul zilei, ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, s-a întâlnit cu consilierul prezidențial pe probleme de securitate națională, Ion Oprișor, informează Hotnews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.