Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasador român, 'like' la o postare ce sugerează asasinarea lui Liviu Dragnea. Reacția ambasadorului Luca Niculescu

luca niculescu

Activista #Rezist Mădălina Roșca, soția așa-zisului ziarist german Paul Arne Wagner, săltat ieri de jandarmi la protestul din Piața Victoriei, are o postare stupefiantă pe pagina proprie de Facebook; încă mai stupefiant, însă, e ”like”-ul pe care postarea îl capătă din partea unui distins ambasador al României, scrie inpolitics.ro.

Astfel, a doua zi după marele miting pesedist din Piața Victoriei, Mădălina Roșca relatează pe Facebook: „Am fost la câțiva metri de Dragnea într-o mare de oameni. Sper să nu ajung să trăiesc ziua în care să regret că tot ce am făcut a fost să îl filmez”.

Printre cei care au apreciat postarea se numără și Luca Niculescu, ambasadorul României la Paris.

Carmen Dan, CHEMATĂ în Parlament, după violențele jandarmilor din Piața Victoriei

Ambasadorul Luca Niculescu a reacționat pe pagina sa personală de Facebook, spunând că nu își amintește postarea și nici nu își explică reacția, considerând că totul este o eroare provocată de manevrarea greșită a telefonului.

Ploaie torențială în Capitală: Mai multe străzi au fost acoperite de apă. Care sunt zonele cu probleme

„Am fost șocat de informația apărută în această dimineață referitor la o reacție virtuală a mea la o postare în care se instiga la violență. Nu doar că nu-mi aminteam de postarea respectivă, dar resping cu tărie orice posibilitate ca eu să fi aprobat vreodată o astfel de abordare. Am verificat istoria activității mele pe Facebook și, spre stupoarea mea, am regăsit ”like-ul” despre care se vorbește. Cu toată onestitatea, nu-mi amintesc postarea și nu-mi explic prezența acestei reacții în pagina mea. Singura explicație pe care o găsesc este că acest ”like” a apărut printr-o eroare regretabilă de manevrare a telefonului, pe care-l folosesc cel mai des când intru pe pagina de Facebook. Îmi pare rău pentru confuzia creată.”, scrie Luca Niculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.