Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorii la NATO au dezbătut problema pandemiei cu coronavirus şi ce măsuri ar trebui luate

nato-dna

Ambasadorii la NATO ai statelor membre au avut miercuri, la sediul din Bruxelles, o reuniune regulată a Consiliului Atlanticului de Nord, în care au abordat pandemia de COVID-19 şi măsurile ce se iau de către NATO şi membrii săi pentru a o limita, a informat Alianţa într-un comunicat postat pe site-ul său, potrivit Agerpres.

Secretarul general Jens Stoltenberg a salutat răspunsul rapid al Aliaţilor la epidemie, subliniind că forţele NATO rămân pregătite să menţină statele membre în siguranţă. El a evidenţiat totodată că NATO are prevăzute planuri şi măsuri robuste prin care să asigure continuarea activităţii esenţiale a Alianţei.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

Comandantul suprem al forţelor aliate în Europa (SACEUR), generalul Tod Wolters, a subliniat că se iau în continuare măsuri de atenuare şi că nu a fost afectată capacitatea Alianţei de a-şi realiza misiunile, operaţiunile şi activităţile - inclusiv misiunile de poliţie aeriană, desfăşurările maritime, grupurile de luptă multinaţionale în flancul estic al Alianţei, precum şi operaţiunile din Afganistan până în Kosovo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.