Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Moldovei la Moscova a fost puternic mustrat de MAE rus pentru un miting în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău

National
Lilian Darie

Lilian Darie a fost puternic „mustrat” în legătură cu mitingul anti-rus de lângă ambasada Rusiei la Chișinău din 24 martie, transmite Știri.md.

Acest lucru se precizează în mesajul Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse.

„Pe 25 martie, ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Lilian Darie, a fost chemat la Ministerul de Externe al Rusiei. A fost făcut un puternic protest din partea rusă în legătură cu acțiunea urâtă din apropierea Ambasadei Rusiei la Chișinău din 24 martie 2022, participanții cărora au demonstrat slogane insultătoare și au întreprins acțiuni inacceptabile”, a precizat Ministerul, relatează tass.ru.

Rusia cere Moldovei să îndeplinească obligațiile internaționale și să ia măsuri corespunzătoare pentru a preveni repetarea acțiunilor anti-ruse în apropierea ambasadei Rusiei la Chișinău.

„A fost adresată o cerere urgentă părții moldovenești de a îndeplini obligațiile internaționale și de a lua măsurile corespunzătoare pentru a preveni repetarea unor astfel de acțiuni”, a spus departamentul diplomatic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.