Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul României în Liban: 'Niciun român nu a avut de suferit în urma exploziei'

Agerpres
Beirut explozie

În Beirut, capitala Libanului, afectată ieri de o explozie devastatoare, Guvernul a decretat stare de urgență pentru o perioadă de două săptămâni și a decis să îi plaseze în arest la domiciliu pe toți responsabilii din portul unde s-a produs deflagratia.

Ministrul informației a precizat că prerogativele în materie de securitate pentru Beirut vor fi preluate de o putere militară supremă. Între timp, ultimul bilanț oficial indică 113 decese și tot atâția dispăruți, precum și mai mult de 4.000 de răniți, iar autoritățile se așteaptă la creșterea numărului de victime, potrivit romania-actualitati.ro.

Citește și: Gafă monumentală a polițiștilor! Au eliberat o persoană arestată preventiv! Din fericire, oamenii legii și-au reparat greșeala

Ambasadorul României în Liban, Victor Mircea, a precizat, la solicitarea postului nostru de radio, că niciun român nu a avut de suferit și că doar sediul reprezentanței noastre diplomatice a fost ușor afectat. El a mai spus că autoritățile au declanșat rapid o anchetă pentru a afla ce anume a declanșat deflagrația.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.