Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul României în R.Moldova în vizită la Comrat, pentru a-i convinge pe găgăuzi că drumul este spre Vest, ci nu spre Est

gagauzia

Ambasadorul României în R.Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, a participat astăzi, alături de Irina Vlah, ambasadorii SUA, Turciei și UE, în panelul de deschidere a Forumului „Invest Gagauzia” care s-a desfășurat la Comrat. În discursul rostit, șeful misiunii diplomatice românești a evidențiat importanța aprofundării parteneriatelor cu economiile occidentale, dar și despre necesitatea asigurării unui climat investițional cât mai sigur și predictibil în R.Moldova pentru atragerea mai multor investiții străine care să contribuie la creșterea economică și crearea de noi locuri de muncă.

„Eforturile și proiectele promovate de Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova au adus deja rezultate remarcabile și reprezintă un bun ghidaj pentru alți potențiali investitori din România”, a precizat Cristian-Leon Țurcanu.

Potrivit diplomatului, rolul României și al Uniunii Europene în dezvoltarea economică a R. Moldova este esențial, fapt dovedit inclusiv în actualul context regional și a crizelor economice, energetice, precum și din alte domenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.