Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Rusiei la Washington îl contrazice pe Peskov: Relațiile dintre SUA și Rusia vor funcționa la capacitate maximă!

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, a anunţat că Moscova consideră că este o decizie greșită decizia de a rupe relațiile diplomatice dintre Rusia și Statele Unite, relatează Agenţia de presă TASS. În opinia sa, de asemenea, nici partea americană nu manifestă dorința de a întrerupe relațiile diplomatice cu Rusia. 'Plecăm de la premisa că nu este necesar să întrerupem contactele şi nu este nevoie să întrerupem relațiile diplomatice. Consider că aceasta ar fi o decizie greșită, scrie Rador.

În opinia mea, partea americană nu manifestă dorința de a întrerupe relațiile dintre țările noastre', a spus Antonov. De asemenea, diplomatul speră ca în viitorul apropiat Senatul din Congresul SUA va aproba candidatura noului ambasador al SUA la Moscova și 'Ambasada americană va funcţiona la capacitate maximă'. Pe 11 noiembrie, Antonov declara că nu există o rază de lumină clară în relațiile dintre Statele Unite și Federația Rusă. El mai menționa că SUA continuă să menţină strategia de exercitare a presiunii politice și a șantajului economic. Scopul Washingtonului, potrivit diplomatului, este slăbirea Rusiei.

Zilele trecute, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că relațiile dintre Moscova și Washington rămân și se vor menţine proaste, iar alegerile pentru Congres nu vor afecta acest fapt. Înainte de declaraţia făcută de Peskov, ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, susţinea că, pe termen mediu, nu ne putem aștepta la o ameliorare a relațiilor dintre Rusia şi Statele Unite, însă Rusia este dispusă să anuleze absolut toate restricțiile reciproce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.