Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA comentează ironic scrisoarea lui Giuliani: 'Fiecare dintre noi e liber să scrie ce consideră el de cuviință'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Hans Klemm

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a comentat ironic scrisoarea pe care Rudolph Giuliani, avocatul lui Trump, a trimis-o preşedintelui Klaus Iohannis pentru a denunţa protocoalele din justiţie. Klemm vorbeşte despre o "retorică" fără legătură cu poziţia oficială a SUA.

"În ciuda retoricii, trebuie făcută diferenta între poziția oficială a SUA exprimată de Casa Albă și Ambasadă și declarațiile cetățenilor, fiecare dintre noi e liber să scrie ce consideră el de cuviință", a afirmat Hans Klemm, potrivit g4media.ro.

CITEȘTE ȘI: Planta-minune care combate diabetul și obezitatea. Înlocuiește cu succes carnea din alimentație

Afirmațiile au fost făcute de ambasadorul SUA în cadrul evenimentului ”The U.S. – Romania Strategic Partnership: Highlights & Opportunities- AmCham Ambassadorial Business Breakfast”, care are loc în această dimineață la Hotel Intercontinental, fără participarea presei și unde este prezent și ambasadorul României în SUA, George Maior.

Potrivit sursei citate, Klemm a crticat din nou şi modificările la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, afirmând că acestea "pot avea un rol negativ asupra cooperării SUA-România în domeniul luptei împotriva terorismului, traficului de arme și persoane și aplicarea legii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.