Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA în Republica Moldova s-a întâlnit cu liderul PAS

Ambasada SUA în Republica Moldova
Dereck J. Hogan

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan a avut astăzi o întrevedere cu liderul PAS, Igor Grosu, în cadrul căreia au discutat despre situația politică din țară și alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Igor Grosu i-a mulțumit ambasadorului SUA pentru sprijinul oferit Moldovei, afirmând că, anul acesta Moldova are posibilitatea de a intra într-o nouă perioadă de dezvoltare, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Astăzi am avut o discuție cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. I-am mulțumit domnului Ambasador Hogan în numele tuturor cetățenilor pentru sprijinul constant oferit de Statele Unite ale Americii de-a lungul anilor. Am discutat despre situația politică din țară și despre alegerile parlamentare din 11 iulie. Ne dorim cu toții un scrutin liber și corect ca oamenii să poată vota nestingherit, indiferent de locul unde se află.

Moldova are în 2021 marea șansă să intre într-o perioadă de dezvoltare stabilă, de creștere economică, de deschidere, acumulare și construcție. Republica Moldova are nevoie și mizează pe sprijinul SUA și al poporului american și în continuare pentru dezvoltarea țării noastre, reformarea justiției și consolidarea democrației”, a anunțat Grosu.

Precizăm că, în ultima perioadă, ambasadorul SUA vizitează frecvent fie partidele politice din țară, în contextul scrutinului parlamentare, fie unele instituții ale statului, antrenate în procesul de organizare a alegerilor.

Ultima vizită a ambasadorului SUA la Comisia Electorală Centrală s-a lansat cu scandal, comuniștii și socialiștii acuzând-ul pe Hogan că s-ar implica în treburile interne ale statului și ar face presiuni asupra factorilor de decizii din cadrul acestor entități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.