Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Turciei l-a convins pe Nazare: Legea privind nedeductibilitatea tranzacțiilor cu firme în jurisdicții necooperante va fi modificată

Facebook
Alexandru Nazare

Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a avut o întrevedere cu Füsun Aramaz, ambasador al Republicii Turcia în România și cu reprezentanți ai oamenilor de afaceri turci, se arată într-un comunicat al instituției. "Tema discuției a fost identificarea unei soluții imediate referitoare la măsura adoptata de Parlament în decembrie 2020 prin Legea 296/2020, care prevede că începând cu 1 ianuarie 2021, cheltuielile efectuate ca urmare a unor tranzacții cu persoane juridice situate în jurisdicții necooperante în scop fiscal sunt nedeductibile la calculul impozitului pe profit", menționează sursa citată, potrivit hotnews.ro.

"Situația curentă generează pierderi economice însemnate pentru România. Lucrăm la o soluție legislativă de remediere în regim de urgență, care să nu afecteze tranzacțiile comerciale dintre cele două țări și nici potențialele investiții", a precizat Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

Conform comunicatului, Füsun Aramaz a subliniat importanța menținerii bunelor relații economice, dat fiind faptul că Turcia este printre primii parteneri comerciali non-UE ai României, atât prin valoarea investițiilor, cât și prin numărul mare de locuri de muncă create de firmele turcești care activează în România.

Ministrul român de finanțe a declarat că va continua să sprijine investițiile străine în țara noastră, inclusiv cele care provin din Turcia, subliniind în același timp importanța parteneriatului economic româno-turc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.