Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul ucrainean în SUA anunță noi sancţiuni împotriva Rusiei

Pinterest
sanctiuni rusia

Ucraina cooperează în mod direct cu Statele Unite, precum și cu alte țări, pentru a introduce noi sancțiuni eficiente împotriva Rusiei, după atacurile cu rachete asupra orașelor ucrainene, a declarat ambasadorul Ucrainei în SUA, Oksana Markarova, citat de Ukrinform, conform Rador.

„Cu siguranță furnizăm toate informațiile, lucrăm împreună cu partenerii pentru a ne asigura că sancțiunile sunt extinse în mod constant", a declarat Oksana Markarova, răspunzând la o întrebare dacă există vreo interacțiune între Ucraina și SUA pentru a crește presiunea sancțiunilor asupra Rusiei.

Potrivit Oksanei Markarova, activitatea este în curs de desfășurare în ceea ce privește băncile rusești, alte entități juridice și persoane fizice din Rusia, precum și companii și organizații, care i-au ajutat pe ruși în recentele lor atacuri cu rachete.

În acest sens, Oksana Markarova a menționat că în ultimele săptămâni au fost impuse restricții asupra Iranului, precum și asupra țărilor și companiilor implicate în fabricarea dronelor de atac utilizate de trupele ruse.

Oficialul ucrainean a mai spus că uneori restricțiile pot fi puse în aplicare mai repede, alteori este nevoie de mai mult timp, deoarece "dorim ca aceste sancțiuni să aibă un efect real și să ne asigurăm că nicio instanță nu ar putea anula aceste restricții".

Potrivit opiniei sale, Rusia trebuie izolată, sancțiunile trebuie extinse, iar noi pachete de sancțiuni sunt în curs de elaborare în prezent, subliniază Ukrinform.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.