Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Ucrainei în Israel, reacție dură la declarațiile ministrului de finanțe: 'Poate că atunci va ști ce s-a întâmplat...'

ucraina israel

Ambasadorul ucrainean în Israel a reacționat luni la declarațiile ministrul de Finanțe Avigdor Lieberman. După ce oficialul israelian a evitat să afirme că la Bucea a fost un genocid și s-a referit la „acuzații reciproce”, ambasadorul Ucrainei îl invită pe Lieberman să viziteze țara sa.

„Îl invit pe domnul Lieberman să vină în Ucraina. Îl vom duce cu un convoi la Bucea și în alte locuri unde va putea vedea cu ochii lui cadavrele civililor și se va întâlni cu femeile care au fost legate și violate. Poate că atunci va ști ce s-a întâmplat”, a declarat ambasadorul Ucrainei în Israel.

Ministrul israelian de finanțe, Avigdor Lieberman, a declarat luni, referindu-se la acuzațiile de genocid în Bucea, lângă Kiev, că Rusia și Ucraina au făcut schimb de „acuzații reciproce”, dar a adăugat că Israelul condamnă „toate crimele de război”, transmite publicația Haaretz. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.