Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambiţii mici pentru Simona Halep: Ţinta pentru următorii ani şi explicaţia formei slabe

halep suparare abandon

După un an slab şi o cădere de pe locul 2 WTA pe locul 5, Simona Halep nu mai are ambiţii foarte mari pentru următorii ani. Românca a declarat, într-un interviu acordat după victoria la Indian Wells contra Vaniei King, că peste „doi-trei ani” speră să fie încă în top 10 WTA.

Potrivit Mediafax, întrebată de reporter ce se vede făcând peste câţiva ani, jucătoarea aflată acum pe locul 5 în clasamentul WTA, în cădere de pe poziţia a doua, a răspuns: „Sper să joc tenis. E greu să-mi imaginez acum. Viaţa în circuit este dură. Dacă voi fi sănătoasă şi mă voi antrena cum o fac acum, sper să rămân în top 10. Dar rămâne de văzut. Vin multe jucătoare puternice din spate”.

Halep a explicat ce se află în spatele rezultatelor slabe de la turneele de Mare Şlem: „Anul trecut a fost multă presiune. Nu am putut să gestionez momentul. Voiam prea mult să-mi iasă lucrurile. Voiam să câştig toate meciurile. Voiam să joc din nou finală pentru că o făcusem şi cu un an înainte, dar era o mare greşeală. Dacă te gândeşti aşa, nu mai poţi juca tenis. Nu mă puteam antrena. După 10 minute, eram foarte obosită. M-am speriat puţin şi mi-am pierdut puterea. Dar vreau să uit toate acestea pentru că acum mă simt bine”.

Vezi şi: Simona Halep, cenzurată de WTA pe subiectul dopajului Mariei Șarapova: Ce i s-a impus

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.