Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 10.000 de lei pentru coordonatorul centrului unde trei persoane au fost vaccinate cu doza booster de la AstraZeneca

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam astrazeneca

Coordonatorul centrului de vaccinare din Cordun, unde trei persoane au fost imunizate cu doza a treia cu serul de la AstraZeneca, deşi la primele doze au primit alt vaccin, a fost amendat de DSP Neamţ cu 10.000 lei.

"A fost finalizată cercetarea situaţiei întâlnite în cadrul centrului de vaccinare unde s-a remarcat faptul că 3 persoane au fost vaccinate cu doza 3 de vaccin AstraZeneca. Echipa de control a aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei coordonatorului centrului de vaccinare pentru nerespectarea prevederilor instrucţiunilor privind vaccinarea, în vigoare", a declarat directorul DSP Neamţ, Radu Firăstrău, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

DSP Neamţ a subliniat că, potrivit instrucţiunii CNCAV nr. 242, în România se poate efectua, din data de 28 septembrie, o doză de rapel (booster) numai cu Pfizer sau Moderna la toate persoanele care au fost vaccinate cu două doze din vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, după cel puţin 6 luni de la administrarea dozei a doua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.