Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 100.000 de lei dată de comisarii de mediu unei ferme de păsări, după ce localnicii s-au plâns de mirosul emanat de acolo

Zooland
gaini

Garda de Mediu Prahova a amendat cu 100.000 de lei o fermă de păsări din localitatea Băicoi. Controlul la respectiva societate a avut loc după ce localnicii au reclamat mirosurile emanate din zona fermei, iar comisarii de mediu au constatat că firma nu avea autorizaţie de mediu, potrivit news.ro.

”Garda de Mediu Prahova a sancţionat un operator economic cu amendă în valoare de 100.000 lei în urma controlului efectuat  la hala de depozitare şi tratament dejecţii avicole cu activitatea desfăşurată în oraşul Băicoi. Controlul efectuat a vizat verificarea sesizărilor  primite de la locuitorii oraşului Băicoi cu privire la  disconfortul olfactiv  produs de activitatea desfăşurată la hala de depozitare dejecţii avicole”, a transmis, sâmbătă după amiază, pe Facebook, Garda de Mediu Prahova.
Conform sursei citate, verificările făcute în teren sau arătat că  operatorul economic nu a îndeplinit măsura trasată încă din faza de construcţie, de a solicita Autorizaţie de Mediu înaintea începerii activităţii.
Comisarii de mediu au dispus ca activitatea respectivului agent economic se fie reluată după obţinerea actelor de reglementare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.