Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 20.000 de lei de la DSP pentru localul din Sinaia, unde mai mulți copii au făcut toxiinfecție alimentară

medicalmanager
dsp prahova

Localul din Sinaia unde mai mulţi copii au făcut, marţi, toxiinfecţie alimentară şi au ajuns la spital a fost amendat de DSP Prahova cu 20.000 de lei.

"A fost aplicată sancţiune conform conform H.G. nr. 857/2011 actualizată, în valoare de 20.000 de lei", a precizat, miercuri, pentru AGERPRES, DSP Prahova.


Conform sursei citate, în urma controalelor efectuate după ce copiii s-au îmbolnăvit a reieşit că spaţiul nu corespunde din punct de vedere igienico-sanitar, conform agerpres.

DSVSA Prahova a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, că în urma controalelor efectuate a dispus închiderea localului din Sinaia.

Nouă copii şi un adult, aflaţi în vacanţă la Sinaia, au avut simptome, marţi, la două ore după ce au mâncat. Toţi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spitalul din localitate. Trei copii mai erau internaţi miercuri, urmând să fie externaţi în cursul zilei de joi, starea de sănătate a acestora fiind stabilă, au anunţat autorităţile. Cei zece pacienţi proveneau dintr-un grup mai numeros din Teleorman. Conform spitalului din Sinaia, toţi aveau "simptome comune urmare a consumului de produse alimentare de la un operator de pe raza oraşului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.