Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 4.000 de lei pentru un grup de turiști care a intrat cu ATV-urile în zona protejată a Parcului Piatra Craiului

stiripesurse.ro
ATV

Mai multe persoane care se plimbau pe ATV-uri au fost amendate de jandarmii brașoveni deoarece se aflau în zona protejată a Parcului Național „Piatra Craiului".

Incidentul a avut loc sâmbătă. Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Parcului Național „Piatra Craiului", a fost anunțat că în zona protejată se află mai multe ATV-uri, conform Mediafax.

Jandarmii s-au deplasat spre zona „La Table" și au identificat acolo mai multe persoane, cu două ATV-uri. Turiștii au fost amendați.

„Persoanele au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum total de 4000 lei în conformitate cu prevederile Legii 407/2006 a vânătorii și fondului cinegetic, pentru circulația în scop de agrement, cu mijloace auto în afara căilor de circulație publică în fondurile cinegetice, fără acordul gestionarului”, a anunțat Jandarmeria Brașov.

Într-o altă zonă a parcului național, pentru aceleași încălcări ale legislației au fost aplicate alte sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 lei, au precizat jandarmii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.