Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 5.000 lei la o societate comericală din Turcineşti, pentru nerespectarea normelor de sănătate publică

amenda

O societate comercială cu punctul de lucru în comuna Turcineşti a fost sancţionată, marţi, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea normelor de sănătate publică, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

"La data de 14 iulie, echipa mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu şi un inspector din cadrul DSP Gorj a acţionat pe raza comunei Turcineşti, ocazie cu care mai multe societăţi comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor impuse pe timpul stării de alertă. Astfel, în urma controalelor efectuate, o societate comercială cu punctul de lucru în comuna Turcineşti a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor HG 857/2011, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice", a precizat Victor Ţuhaşu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: AVERTISMENT Şase focare familiale cu 26 cazuri de COVID-19, urmare a cererii de externare sau a refuzului internării

Totodată, două femei de 48 şi 50 de ani, din localitate, au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

"Facem apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus", a mai transmis Ţuhaşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.