Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 580 lei şi permisul suspendat pentru un şofer din Piteşti prins de poliţie, în timp ce folosea flashuri pentru a-i obliga pe ceilalţi şoferi

europafm.ro
amenda politie

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Piteşti s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile şi are de plătit 580 de lei amendă, pentru comportament agresiv în trafic, după ce a fost observat de către un echipaj al Poliţiei în timp ce folosea flashurile pentru a-i obliga pe ceilalţi şoferi să elibereze banda pe care circula el, potrivit news.ro.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a atras atenţia unui echipaj de poliţie în timp ce se afla în trafic, pe o stradă din Piteşti.
„În ziua de 21 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un tânăr de 22 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, având un comportament agresiv în conducerea autovehiculului pe drumurile publice, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga nejustificat conducătorul de vehicul care circula în faţa sa să elibereze banda de circulaţie”, transmit, duminică, oficialii Poliţiei Argeş.
Din cauza comportamentului agresiv, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei, iar permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.