Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințat cu demiterea, Jose Mourinho vorbește despre conflictul cu jucătorii de la Manchester United: Eu sunt un naiv, cred că fotbaliștii sunt corecți

www.digisport.ro
colaj Mourinho lacrimi

Potrivit presei internaționale, Jose Mourinho are zilele numărate pe banca tehnică a echipei Manchester United. Cu toate acestea, la conferința de presă susținută înaintea meciului din Champions League de marți, 2 octombrie, în fața Valenciei, antrenorul portughez a fost calm și încrezător.

"De când sunt în fotbal, de 20 de ani, nu m-am schimbat, am rămas în continuare același copil, un naiv, care crede că un jucător este corect", a spus Mourinho, conform The Sun, aceeași publicație care a notat că tehnicianul lusitan l-ar fi sunat pe Zinedine Zidane pentru a vorbi cu el în legătura cu înlocuirea acestuia pe banca lui United. Întrebat de acest lucru, "The Special One" a refuzat să răspundă, scrie mediafax.ro.

În stilul caracteristic, portughezul nu s-a putut abține, iar la întrebarea referitoare la viitorul lui sau dacă a vorbit cu președintele clubului, Ed Woodward, Mourinho a răspuns: "Nu cred (n.red. - întrebat dacă este îngrijorat de viitorul lui la United). Este un lucru personal. Nu voi răspunde la această întrebare. Eu nu te întreb pe tine cu cine ai vorbit ieri sau în această dimineață ori care este ultima persoană pe care ai sunat-o, acest lucru este personal".

Marți, 2 octombrie, de la ora 22:00, Manchester United va juca pe Old Trafford cu Valencia în al doilea meci din grupa H a Ligii Campionilor. În prima partidă din noul sezon al competiției, echipa pregătită de Mourinho a câștigat cu 3-0 meciul cu Young Boys.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.