Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințat cu PUȘCĂRIA, Benjamin Netanyahu cere ca procesul său să fie TRANSMIS la televizor: 'A venit timpul ca populația să audă totul'

Time of Israel
Benjamin Natanyahu

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a solicitat, joi, ca audierea pentru procesul de săptămâna viitoare, în care este acuzat de fapte de corupție, să fie transmisă în direct, astfel încât publicul să-i "poată auzi partea", relatează site-ul agenției Reuters.

Premierul israelian în exercițiu, Benjamin Netanyahu, implicat în mai multe cazuri ce îl acuză de fapte de corupție, solicită procurorului general al Israelului, prin intermediul unui videoclip lansat pe o rețea de socializare, difuzarea, în direct, a audierii ce premerge procesul care va avea loc la începutul lunii octombrie, informează mediafax.ro.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

În urma alegerilor parlamentare din Israel, desfășurate pe 17 septembrie, Benjamin Netanyahu a fost însărcinat, prin decizia președintelui Reuven Rivlin, de formarea unui nou Guvern, având astfel posibilitatea de a obține cel de-al cincilea mandat în această funcție. Noul mandat de premier îi poate conferi imunitate judiciară în cele trei procese în care este implicat, pe care acesta le consideră ca fiind lipsite de temei și ca o încercare de a „vâna vrăjitoare”, motivată politic.

„După trei ani de bombardare cu scurgeri media parțiale, tendențioase, a venit timpul ca populația să audă totul, inclusiv partea mea”; „cer, așadar, procurorului general să permită transmiterea, în direct, a audierii ...Știți că transparența oferă adevăr”, a comunicat Benjamin Netanyahu, prin intermediul aceluiași videoclip.

Citește și: Omul ‘crescut’ la FBI zguduie cazul Caracal! Declarația care aruncă-n aer întreaga anchetă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.