Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ameninţare cu BOMBĂ la bordul unui zbor transatlantic. Avionul a plecat fără pasageri din NY- FOTO

flightradar

UPDATE: Autorităţile americane au dat aprobare pentru continuarea, fără pasageri la bord, a zborului LH-441 ce fusese redirecţionat spre New York în urma primirii unei ameninţări prin telefon, transmite marţi DPA.

Avionul efectua un zbor între oraşul american Houston (statul Texas) şi Frankfurt (Germania).

''Autorităţile au verificat avionul companiei Lufthansa direcţionat spre aeroportul JFK în această noapte după primirea unei ameninţări. Pasagerii au coborât din avion şi în urma verificării aeronavei nu s-a descoperit nimic'', a anunţat, pe contul său de Twitter, Autoritatea portuară din New York, care administrează aeroporturile din metropola americană.

Cei circa 500 de pasageri şi echipajul de bord au fost scoşi în siguranţă din aeronavă şi stau la hoteluri din apropiere, precizase un purtător de cuvânt al Lufthansa, care a adăugat că avionul îşi va continua zborul spre Frankfurt, dar fără pasageri la bord.

Avionul a aterizat în siguranţă pe aeroportul new-yorkez JFK luni seară la ora locală 20:34 (marţi, ora 01:34 GMT). Incidentul nu a afectat alte zboruri.

Ştire iniţială: Un avion ce efectua zborul LH-441 între oraşul american Houston (statul Texas) şi Frankfurt (Germania) a fost redirecţionat spre New York în urma primirii unei ameninţări prin telefon, transmite marţi DPA, potrivit agerpres.

Donald Trump şi-a ales ministrul securităţii interne. 'Va conduce stoparea imigraţiei ilegale'

Avionul, care aparţinea companiei aeriene germane Lufthansa, a aterizat în siguranţă pe aeroportul new-yorkez JFK luni seară la ora locală 20:34 (marţi, ora 01:34 GMT), iar cei peste 500 de pasageri au fost scoşi din aeronavă şi transportaţi în aerogară. Acest incident nu a afectat alte zboruri.

content-image

''Zborul LH-441 de la Houston (Texas) către Frankfurt a fost direcţionat spre JFK ca măsură de precauţie şi în coordonare cu autorităţile competente şi cu pilotul. Avionul va fi verificat întrucât siguranţa şi securitatea pasagerilor noştri, echipajului şi aeronavei sunt mereu cea mai importantă prioritate pentru noi'', a menţionat compania Lufthansa într-o declaraţie citată de canalele de televiziune americane Fox News şi ABC News.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.