Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințare cu bombă la Călărași - Un centru comercial a fost evacuat

Twitter
politie crima

O amenințare cu bombă a pus pe jar autoritățile din Călărași, după ce un bărbat a sunat în cursul acestei zile la numărul de urgențe anunțând că a amplasat un dispozitiv exploziv în zona magazinului Altex din Centrul Comercial Catex.

Astăzi, 25 februarie, în jurul orelor 16:20, un apel la numărul de urgență 112 a anunțat existența unei posibile bombe în zona complexului Catex din municipiul Călărași. Potrivit informațiilor preliminare, bomba ar fi fost amplasată în magazinul Altex din zonă. Autoritățile au reacționat rapid la apel, iar mai multe echipaje de poliție și jandarmi s-au deplasat la fața locului. Din fericire, sesizarea apelantului nu se confirmă, notează presa locală.

Totuși, forțele de ordine au evacuat zona și au verificat întregul perimetru, încercând să găsească orice urmă de dispozitiv care ar putea pune în pericol siguranța oamenilor din zonă.

Până în prezent, nu au fost găsite indicii care să susțină existența bombei și apelul la numărul de urgență nu a putut fi confirmat. Poliția continuă să investigheze cazul și încearcă să identifice apelantul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.