Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințare cu bombă la sediul Antena 1. Sediile Libertatea și Gazeta Sporturilor, în aceeași clădire. Jurnaliști au fost evacuați cu trupele speciale / VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

Redacția Gazetei Sporturilor a fost evacuată duminică seară de trupele speciale de Poliție în urma unei amenințări cu bombă la sediul Antenei 1, situat în clădirea de birouri unde se află și Gazeta Sporturilor, scrie GSP., dar și Libertatea.

Evenimentul a avut loc în finalul derby-ului CFR Cluj - FCSB (1-0), când jurnaliștii Costin Ștucan, Mihai Mironică și Remus Răureanu se pregăteau să analizeze victoria echipei lui Dan Petrescu. Din cauza alertei cu bombă, toți jurnaliștii GSP au fost scoși din redacție pentru câteva zeci de minute.

„Suntem în fața redacției la o ediție mai mult decât specială, fiindcă e o alertă cu bombă la vecinii de la Antena 1, dar discutăm în continuare fiindcă nimic nu ne poate opri să vorbim despre meci”, a explicat Costin Ștucan.

Politia si trupele antitero au cercetat perimetrul și, după ce s-au asigurat că nu există niciun pericol, le-au permis angajaților să își reia activitatea.

După jumătate de oră, jurnaliștii au fost anunțați de forțele de ordine că se pot întoarce în redacție.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.