Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ameninţare fără precedent la adresa Simonei Halep: 'Nu vreau să vă mint, doar la asta mă gândesc'

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep a reuşit o performanţă fără precedent. A reuşit să devină lider mondial în acest an şi va rămâne pe prima poziţie WTA până în 2018. După această reuşită, românca şi-a creat şi mulţi duşmani. Iberica Garbine Muguruza, ocupanta locului 2 WTA, a vorbit despre lupta pe care o duce cu Simona Halep pentru prima pozitie a ierarhiei mondiale, conform ziare.com.

Citește și: A ieșit la iveală! Unde a locuit Principele Nicolae după funeraliile Regelui Mihai - Și ACUM tot AICI stă

Muguruza a afirmat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al WTA, ca principalul sau obiectiv in 2018 este sa o depaseasca pe Simona Halep si sa recupereze primul loc WTA. "Anul acesta a fost foarte bun pentru ca am fost capabila sa joc marile finale. Vreau ca la anul sa fiu capabila sa ajung pe primul loc si sa joc marile meciuri si finale. Nu ma tem de nimic, nu mi-e frica! Vreau sa lupt pentru tot, am cele mai dificile obiective. Am fost acolo si daca muncesc din greu voi reveni.

Citește și: Apar primele FRICȚIUNI între protestatari: Mesaj FURIBUND la adresa grupurilor civice care se vor întâlni cu premierul Tudose

Nu stiu nicio jucatoare care sa nu vrea sa fie pe primul loc. Toata lumea se gandeste la asta. Nu vreau sa va mint, si eu m-am gandit si ma gandesc la asta! Nu cred ca exista cineva care sa domine de departe. Nu exista nicio super-femeie, cum era Serena inainte. Va fi dificil, sunt multe jucatoare constante, dar eu cred in mine", a spus Muguruza intr-un interviu pentru site-ul oficial al WTA.

Simona Halep are in acest moment un avans de 40 de puncte in fata Muguruzei. Iberica va reveni pe primul loc mondial indiferent ce va face Simona Halep in cazul in care va castiga turneul de la Brisbane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.