Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințări cu toporul în Vâlcea

IPJ
IPJ-Maramureș

Un tânăr din Călimăneşti, care a ameninţat cu un topor un bărbat din aceeaşi localitate şi i-ar fi avariat maşina, a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru ameninţare, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict mai vechi între cele două persoane, iar victima ar fi fost ameninţată cu moartea.

"La data de 18 mai a.c., poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din Călimăneşti, bănuit că ar fi ameninţat cu moartea un alt bărbat din localitate, având asupra sa un topor, ulterior avariindu-i maşina. În fapt, în urma unui conflict mai vechi, persoana bănuită s-ar fi deplasat la locul unde cunoştea că se află victima şi l-ar fi ameninţat cu moartea, alergându-l cu un topor, după care i-a provocat avarii autoturismului, aflat în apropiere", se precizează în comunicatul IPJ Vâlcea, remis miercuri AGERPRES.

După incident, tânărul în vârstă de 31 de ani a fugit şi a fost depistat de poliţişti pe DN7, în localitatea Călimăneşti.

Bărbatul reţinut va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.