Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ameninţări FĂRĂ PRECEDENT: 'Vom pune lumea în patru labe'. Ce lider sare în apărarea Rusiei

Jurnalistii.ro
Rachete

Ameninţări fără precedent vin tocmai din Cecenia! Liderul republicii, Ramzan Kadîrov, a promis "să pună lumea în patru labe" dacă cineva îndrăznește să lanseze un atac cu arme nucleare împotriva Rusiei, într-un interviu acordat postului american HBO, citat sâmbătă de presa rusă, informează EFE şi AGERPRES.

"Avem un stat puternic, o putere nucleară. Chiar dacă țara noastră va fi complet distrusă, rachetele noastre nucleare vor fi lansate automat. Și vom întoarce lumea cu fundul în sus, o vom pune în patru labe", a declarat controversatul lider al Ceceniei, situată în Caucazul de Nord rus.

Kadîrov a întărit afirmaţiile sale şi a precizat sâmbătă pe contul său din aplicația Telegram că "nu sunt doar vorbe goale. Așa vom face. Suntem dispuși să ne dăm viața pentru patria noastră".

Citeşte şi: Incendiu de PROPORŢII la un bloc din Honolului, soldat cu mai multe VICTIME - VIDEO

El a mai spus că "Statele Unite nu sunt o țară atât de puternică încât să merite să fie luată în serios ca inamic". Totodată, Kadîrov a acuzat SUA că duc "o politică împotriva Rusiei, împotriva liderilor" ruși și a amenințat să-și folosească armata împotriva dușmanilor Rusiei. "Am o armată bună, care poate ataca și se poate apăra. Vom vedea ce se va întâmpla", a insistat liderul cecen.

Într-o discuție cu conducerea Ministerului de Interne cecen care a avut loc joi, Kadîrov a denunțat faptul că Occidentul vrea să distrugă identitatea poporului cecen și, pentru aceasta, a început "un război informațional și ideologic" împotriva republicii. Astfel a comentat Kadîrov informațiile care fac referire la persecuții, arestări ilegale, torturi și asasinate la adresa homosexualilor din Cecenia, dezvăluite pentru prima dată în aprilie într-un reportaj publicat de ziarul rus de opoziție Novaia Gazeta.

Citeşte şi: ALERTĂ! Cutremur de 6 GRADE în Indonezia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.