Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de 20.500 de lei, după controalele pompierilor în 22 de benzinării din judeţul Vâlcea

Inquam Photos / Octav Ganea
benzinarie

Un număr de 22 de benzinării din cele 61 existente în judeţul Vâlcea au fost verificate până acum de pompierii militari ca urmare a imaginilor propagate în urmă cu două zile în spaţiul public cu persoane care cumpărau carburant în bidoane, butoaie, pubele sau chiar saci din plastic, în urma acestor controale fiind aplicate amenzi în valoare de 20.500 de lei, au informat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres.

"S-au constatat 52 de deficienţe, din care patru au fost remediate pe loc. Pentru celelalte abateri, s-au aplicat 37 de avertismente şi 15 amenzi, cuantumul acestora fiind de 20.500 lei. Controalele vor continua şi în zilele următoare, în sprijinul angajaţilor din cadrul Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU Vâlcea fiind angrenaţi şi poliţişti din cadrul IPJ. Scopul acestor verificări este de prevenire a evenimentelor care pot fi generate prin manipularea sau depozitarea combustibilului în recipiente neconforme care pot crea o stare de pericol, atât la nivelul staţiei de distribuţie carburanţi, pe durata deplasării autovehiculelor în trafic, cât şi ulterior, pe timpul depozitării", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Pompierii vâlceni atrag atenţia personalului din staţiile de carburant că este interzisă atât comercializarea acestor combustibili în recipiente neadecvate din mase plastice (butoaie, bidoane etc) sau din sticlă, cât şi blocarea căilor de evacuare şi intervenţie în spaţiile respective în caz de incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.