Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de 23.000 lei și 27 permise reținute pentru alcool și canabis, în urma unei razii efectuate de polițiștii constănțeni

pressalert.ro
politie rutiera

Polițiștii constănțeni au depistat, în urma unei razii efectuate sâmbătă noapte, mai mulți șoferi care au condus sub influența alcoolului și unul care consumase canabis, iar în urma acțiunii, 27 de permise de conducere au fost reținute. Amenzile aplicate depășesc suma de 23.000 de lei, potrivit Mediafax.

Polițiștii au desfășurat, sâmbătă noapte, o acțiune în județul Constanța, destinată combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Citește și: Aglomerație pe Valea Prahovei și pe litoral - coloane de mașini în mai multe zone

„În acest context, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 6 pentru alcool și 1 pentru substanțe psihoactive (cannabis). De asemenea, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002 (dintre care 19 pentru alcool), în valoare totală de 23.620 de lei”, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

În cadrul raziei, au fost reținute 27 de permise de conducere (25-pentru alcool, unul pentru substanțe psihoactive și unul pentru alte abateri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.