Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de 90.000 de lei, aplicate şoferilor de poliţiştii rutieri vasluieni în ultimele două zile

Poliţiştii rutieri vasluieni au dat amenzi în valoare de aproximativ 90.000 de lei în urma unor acţiuni de control derulate în ultimele două zile, pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi a şoferilor care încalcă prevederile legale privind limitele de viteză, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în cadrul activităţilor desfăşurate pe drumurile publice din judeţ, poliţiştii rutieri au verificat peste 215 de vehicule şi au legitimat peste 230 de persoane.

"În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat un număr de 174 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 88.500 lei, 161 pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, trei pentru încălcări ale Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie şi zece pentru abateri prevăzute de alte acte normative. De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere şi 11 certificate de înmatriculare", precizează un comunicat transmis de IPJ Vaslui.

Din cele 20 de permise reţinute, 19 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză şi unul pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.