Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de peste 63.000 de lei la o razie de amploare în Băileşti

www.stirileprotv.ro
bani, lei, bancnote

Poliţiştii de la Serviciul Rutier al IPJ Dolj au aplicat aproape 150 de amenzi în valoare de peste 63.000 de lei în urma unei razii de amploare efectuate joi în municipiul Băileşti, judeţul Dolj, în cadrul căreia au legitimat 430 de persoane şi au controlat 318 autovehicule, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Raport DEVASTATOR al Eurostat: România, printre ţările cu CEL MAI MIC salariu minim din Uniunea Europeană

Potrivit IPJ Dolj, razia în sistem integrat a fost efectuată pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi în scopul diminuării riscului rutier şi a fenomenului infracţional, la care au participat toţi lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti planificaţi în serviciu, iar pentru creşterea eficienţei, dispozitivul rutier a cuprins lucrători din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Formaţiunea Rutieră Calafat, Formaţiunea Rutieră Segarcea, o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi lucrători de poliţie care au calitatea de poliţist rutier din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 6 Giubega şi nr. 8 Rast.

Oamenii legii au aplicat 147 de sancţiuni contravenţionale, din care 145 la regimul circulaţiei rutiere (consum de alcool - 2, viteză -23, neacordare prioritate pietoni = 1, neportul centurii de siguranţă - 35, alte abateri - 84), au reţinut 5 permise de conducere (2 pentru consum de alcool, unu pentru depăşirea vitezei, unu pentru neacordare de prioritate unui auto , unu pentru depăşire neregulamentară), au retras 8 certificate de înmatriculare şi au constatat 3 infracţiuni.

La această razie au participat 55 de poliţişti de la ordine publică, din cadrul SICE, SIC, luptători de la SAS şi specialişti criminalişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.