Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi record în Galați: majoritatea celor aflați în izolare la domiciliu nu respectă ordonanțele militare

Inquam Photos / Octav Ganea
controale coronavirus stare de urgenta

Gălățenii nu mai respectă ordonanțele militare, în județ fiind aplicate amenzi record, de peste 70.000 de euro într-o singură zi. În ultimele 24 de ore, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi au făcut verificări la persoanele izolate la domiciliu şi au constatat că majoritatea nu respectă regulile stabilite de autorităţi. Astfel, inspectorii au dat amenzi în valoare totală de peste 300.000 de lei.

Alte sancţiuni au fost date pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei:

  • „Au fost verificate 161 de persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse fiind depistate 132 de persoane care nu au respectat interdicţia privind deplasarea/libera circulaţie. Au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 337.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei. de persoane privind modul de respectarea a măsurilor de izolare la domiciliu. Totodată au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 au fost pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală fiind de peste 190.000 lei”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Galaţi.

Conform datelor oficiale, în judeţul Galaţi 480 persoane se află în carantină instituţionalizată, iar 409 persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu. De asemenea, 314 persoane au primit confirmarea că sunt infectate cu virusul COVID-19, dintre care 30 au decedat. Până în prezent, în judeţul Galaţi au fost făcute 1.921 de teste.

Vezi si: Traian Băsescu AVERTISMENT sumbru: Comiteți o mare greșeală! Valul doi al pandemiei va fi foarte puternic .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.