Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzile date în judeţul Brăila pentru încălcarea restricțiilor, pe perioada stării de urgenţă, au fost de 16 milioane lei

Politia Rutiera
politia amenzi

Amenzile date în judeţul Brăila pentru încălcarea măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, pe perioada instituirii stării de urgenţă, au fost de 16 milioane lei, potrivit informaţiilor furnizate, vineri, în conferinţă de presă, de prefectul de Brăila, Cătălin Boboc.

"Au fost date peste 6.000 de amenzi, în valoare de aproximativ 16 milioane lei. Foarte mulţi oameni au spus că 6.000 de amenzi sunt foarte multe. Când rosteşti acest număr, pare o sumă mare, dar trebuie să luăm în calcul că în judeţul Brăila avem în jur de 320.000 de oameni, din care 314.000 au respectat regulile, iar 6.000 nu le-au respectat. Numărul celor care nu le-au respectat e infim. Concluzia după aceste cifre este că brăilenii au fost responsabili, cu excepţiile de rigoare. Cifrele vorbesc", a declarat Boboc, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți

Din totalul celor 6.000 de sancţiuni date la nivel de judeţ pentru nerespectarea acestor măsuri, 4.200 au fost aplicate în municipiul Brăila, în sumă totală de 9.000.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.