Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanca Alison Riske, a treia favorită, în sferturile turneului de la Portoroz (WTA)

tenis

Jucătoarea americană de tenis Alison Riske (38 WTA, favorită nr. 3) s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Portoroz (Slovenia), dotat cu premii totale de 189.708 euro, după ce a învins-o în optimi în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-3, pe slovaca Viktoria Kuzmova (149 WTA), anunță Agerpres.

Riske s-a impus după 2 ore şi 20 de minute şi va juca în runda următoare cu franţuzoaica Kristina Mladenovic (68 WTA) care tot miercuri a trecut cu 6-0, 6-4, de croata Ana Konjuh (82 WTA).

Aşa cum se ştie, în optimile turneului este calificată şi jucătoarea română Sorana Cîrstea (31 ani, 40 WTA, favorită nr. 4) care o va înfrunta joi pe cehoaica Tereza Martincova (61 WTA). Cele două sunt la egalitate în întâlnirile directe, 1-1, Martincova învingând-o pe Cîrstea în acest an la turneul WTA de la Chicago, din august, cu 3-6, 6-3, 6-2, românca având o victorie obţinută în 2015 la Praga, 6-1, 6-1.

Dacă va trece de Martincova, Cîrstea o va avea ca adversară în sferturi pe învingătoarea din partida care le opune pe italianca Jasmine Paolini (87 WTA) şi rusoaica Anna Kalinskaia (145 WTA).

Într-o altă partidă din optimi care a avut loc miercuri, italianca Lucia Bronzetti (167 WTA) a dispus în trei seturi, 2-6, 6-3, 6-3, de americanca Bernarda Pera (90 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.