Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii gata să arunce în joc 1000 de miliarde de dolari pentru a sprijini economia. Măsurile includ și ajutor direct pentru americanul de rând

Pinterest
dolari dolarul

Liderul majorităţii republicane din Senatul american, Mitch McConnell, a prezentat joi o serie de măsuri de relansare a economiei în valoarea de circa 1.000 de miliarde de dolari pentru a contracara impactul pandemiei de coronavirus în Statele Unite, scrie AFP preluat de agerpres.

Vezi și: Au început primele experimente cu laserul de la Măgurele, cel mai puternic din lume, pentru interacțiunea cu materia

Textul urmează să fie supus negocierilor cu democraţii din Senat, înainte de a fi stabilită data votului. Aceste măsuri vor trebui aprobate apoi de Camera Reprezentanţilor, majoritar democrată, după care vor fi trimise spre promulgare preşedintelui Donald Trump.

"Acest proiect include o serie de măsuri ambiţioase în patru priorităţi extrem de urgente", a declarat Mitch McConnell în sala de şedinţe, enumerându-le: "Un ajutor financiar direct pentru americani", "un sprijin rapid pentru întreprinderile mici şi angajaţii lor", "măsuri importante pentru stabilizarea economiei noastre şi protejarea locurilor de muncă", "un sprijin pentru personalul medical curajos şi pacienţii care combat coronavirusul pe linia de front".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.